Menu

Karma pontok

Gyűjtsd a Karma Pontokat!

Ha mindent elkövetsz, hogy a világot egy kicsit jobbá tedd, mi is megpróbáljuk jobbá tenni a te világodat! Gyűjtsd a Karma Pontokat, és váltsd be őket kedvezményekre, ajándékokra és bónuszokra. 

A Good Karmában mindannyian arra törekszünk, hogy távozásunkkor földi világunk kicsi szegletét jobb állapotban hagyjuk hátra. Segíts minket ezen célunk elérésében, mi pedig következő vásárlásodkor beváltható kedvezményekkel, ajándékokkal és bónuszokkal háláljuk meg fáradozásodat.

Ilyen egyszerűen szerezhetsz Karma Pontot

Az apró szívességek sokat jelentenek. Egyszerűen ajánld fel a segítségedet, engedj valakit magad elé a sorban, szedd fel a szemetet vagy dicsérj meg valakit...
a lehetőségek száma végtelen!

Karma pontok

Bölcsességek

Words of wisdom
Words of wisdom

Lábnyom

Impact
Impact
Impact

Háláld meg!

A Good Karmánál nagy hangsúlyt fektetünk a helyi közösségek támogatására. Már indulásunkkor az alábbi kezdeményezések mellé álltunk.

MAGNET BANK

MAGNET BANK

Banki partnerünk, a Magnet Bank hatalmas rajongói vagyunk, így mindig igyekszünk módot találni az együttműködésre. Télen közösen osztunk takarót a hajléktalanoknak, a Magnet Bank ügyfeleinek pedig egész évben kedvezményeket biztosítunk. 

Dine with HART

Dine with HART

A h’Art Alapítvány hátrányos helyzetű, átmeneti otthonban, gyermekotthonban vagy hasonló intézményben élő gyermekeknek szervez művészeti és oktatási programokat. Meghitt, inspiráló és barátságos környezetben tartanak különleges zenei, művészeti és sporteseményeket, valamint a Dine with h’Art nevű jótékonysági ebédeket. A Good Karma negyedévente, az iskolai szünidők alatt segít a gyerekek számára egy-egy Dine with h’Art ebéd megszervezésében.

FOR THOSE IN NEED

FOR THOSE IN NEED

Szívügyünknek érezzük a hajléktalanok támogatását. Hogy megelőzzük az élelmiszer-pazarlást, és egyben segítsünk a rászorulókon is, a Good Karma minden egyes nap végén felajánlja az el nem adott ételeket számukra. 

Jótékonysági események támogatása

Jótékonysági események támogatása

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy nagyszerű és társadalmilag elkötelezett cégekkel működjünk együtt (mint a Bátor Tábor Alapítvány és az Xpat Loop Media).